Odvetniška družbaV odvetniški družbi Kirm Perpar svetujemo strankam in skrbimo za zaščito njihovih interesov. Zagotavljamo odzivnost, izčrpne pravne nasvete in zanesljive pravne rešitve.


Naše stranke so domače in mednarodne družbe, vključno z nekaterimi vodilnimi globalnimi korporacijami. Prihajajo iz panog zavarovalništva, bančnišva, farmacevtike, lekarništva, avtomobilske industrije, telekomunikacij, IT, visoke tehnologije in drugih.


Naše temeljno vodilo je strokovnost. Skupaj s strankami iščemo optimalne pravne rešitve na najvišji kakovostni ravni. Z osebnim pristopom se trudimo, da je delo z nami prijetna izkušnja. Odzivnost in zagotovitev storitev v najkrajšem možnem času sta ob današnjem tempu poslovnega okolja prav tako bistvenega pomena.


Aktivni smo na mednarodnem trgu. Nudimo zanesljivo pravno svetovanje in zastopanje tudi v najzahtevnejših čezmejnih poslih in transakcijah.


  1. Odvetniki

  2. Reprezentativni projekti

 

Mednarodne povezaveSmo člani Mackrell International, ene vodilnih svetovnih povezav neodvisnih odvetniških družb.


S članskimi povezavami v 60 državah omogočamo našim strankam dostop do preko 4,500 odvetnikov po celem svetu. To nam omogoča kakovostno pravno svetovanje ali zastopanje kjerkoli ga stranka potrebuje.


Mackrell International je v zadnjih treh letih povečal članstvo za 35 %, posebej v regiji vzhodne Evrope ter v severni in južni Ameriki. Razvoj se nadaljuje s pridruževanjem odvetniških pisarn na Bližnjem vzhodu - v Izraelu in Dubaju - in v drugih ključnih delih sveta, v Afriki in centralni Ameriki.


Smo tudi aktivni člani Nemške gospodarske zbornice v Sloveniji.


  1. Več o tem

 

PriznanjaChambers Europe 2013; “leading individual” in the field of Corporate & Commercial Law;


Chambers Global 2013; “leading individual” in the field of General Business Law;


Chambers Global 2012; “leading individual” in the field of General Business Law;


Chambers Europe 2012; “leading individual” in the field of Corporate & Commercial Law;


Chambers Europe 2013; “leading law firm network” for Mackrell International.


  1. Več o tem

 

O nas